Windcorp

Namnet Windcorp står för The Wind Instrument Corporation eller Blåsinstrumentföretaget på ren svenska. Vår verksamhet vänder sig till alla som utövar musik på blåsinstrument och vi strävar efter att göra musicerandet ännu roligare och mer tillfredsställande för våra kunder.

Windcorp är en del av Javi Musik AB som har sitt ursprung 1976 då Sören Jilderbo startade upp Yamahas första säljkontor i Norden. Javi Musik är idag en av Skandinaviens största leverantörer av blåsinstrument och tillbehör. Företaget distribuerar produkter genom återförsäljarnät av butiker som sträcker sig över Sverige, Danmark och Norge. 

Eftersom vi på Windcorp riktar oss till såväl nybörjare som yrkesmusiker i hela Norden har vi ett stort utbud av blåsinstrument och tillbehör. I webbutiken samt i våra tre butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö finner du tusentals blåsinstrument.

Besök eller kontakta gärna närmaste Windcorpbutik när du funderar på att köpa ett nytt blåsinstrument. Våra erfarna säljare hjälper gärna dig att välja ut lämpliga alternativ för just dig. Det finns även möjlighet att få provspela ett (eller flera) instrument hemma under några dagar innan du bestämmer dig. Detsamma gäller vid köp av munstycken.